Voordelige rondreis boek je last minute

Wie een voordelige rondreis of groepsrondreis wil boeken, boekt deze last minute.

Last minute rondreizen zijn wel tot 50 % goedkoper dan een rondreis welke je 2 of 3 maanden voor vertrek boekt. Dat komt omdat een reisorganisatie bij met name verre groepsrondreizen graag alle plekken bezet heeft. Niet alleen vanwege kosten overwegingen maar ook vanwege de sfeer,.  De meeste groepsrondreizen bestaan uit 16 tot 22 personen, bij 50 en 60 plus groepsreizen zijn de groepen vaak wat kleiner. Je kunt een last minute rondreis binnen Europa boeken maar je kunt ook voor een aanbieding met bestemming Vietnam, Sri Lanka of andere ver land in Azië gaan. Het ligt ook een beetje aan de beschikbare last minute rondreizen en de periode welke landen en bestemmingen favoriet zijn.

sawadee single groepsreizen

Dat geldt ook voor een last minute rondreis all inclusive.

Een voordelige rondreis met verblijf in een wellness resort boeken.

Je kunt ook kiezen voor een last minute wellness vakantie. En dan bij voorkeur all inclusive. Je kunt ook een rondreis, groepsrondreis en wellness combineren en een reis uitzoeken waarbij je in een wellness resort of hotel kunt overnachten. In het geval van een goedkope rondreis naar Sri Lanka of Zuid-India kan je kiezen voor een verblijf in een ayurveda resort.  Je wordt dan verwend met warme kruiden baden en massages en zo wordt je goedkope rondreis ook een wellness beleving. Een last minute rondreis all inclusive met verblijf in een hotel of resort met spa en privé sauna betekent meestal dat je gratis van deze ontspannings faciliteiten gebruik kunt maken. De gezonde maaltijden en drankjes zijn all inclusief, dus in de prijs inbegrepen.

travel around rondreizen banner

Voordelige rondreis met Oud en Nieuw boeken.

Je kunt meestal ook met Oud en Nieuw een last minute rondreis boeken.  In tegenstelling tot bijvoorbeeld een groepsrondreis in februari of maart, kan een last minute tussen 22 december en  1 januari niet te krap voor vertrek boeken.  Boek je groepsreis Oud en Nieuw tenminste 4 weken voor vertrek. Dit moet je zeker doen als je een all inclusive vakantie Spanje, Portugal, Turkije of Griekenland boekt. Deze landen zijn populair als het om last minute all inclusive rondreizen gaat.   Je kunt zo een wellness rondreis al voor minder dan 500 euro per persoon boeken.